Demirkol bugüne dek 600 bini aşkın yerli ve yabancı turist ağırladıklarını söyledi. ‘İsviçre Mükemmeliyeti ile Türk Misafirperverliği ve Gastronomisi Ortasında Köprü Kurmak’ başlıklı oturumda konuşan Demirkol şunları söyledi:
“Tam 30 yıldır bir gün bile kapanmadan konuklarımıza hizmet veriyoruz. İsviçre modelinin başarısı Türk misafirperverliği ile birleşince ortaya sürdürülebilir muvaffakiyet çıkıyor. 30 yıldır Bodrum Yalıçiftlik’te hizmet veriyoruz. İki ülke ortasında, turizm üzere kıymetli bir bölümde köprü fonksiyonu üstlenmekten gurur duyuyoruz.”
2024 dönemini hayli âlâ geçirdiklerine dikkati çeken Demirkol, “Türkiye turizm kesimi 2024’ü hayli parlak geçirdi. Bodrum ve Hapimag açısından da verimli bir dönem oldu” dedi. Sürdürülebilirlik çalışmalarına da örnekler veren Demirkol, tesiste ‘Reverse Osmosis’ sistemiyle her yıl 110 bin metreküp deniz suyunu arıtarak günlük işlerde kullandığını, tesisin muhtaçlık duyduğu elektriği kendi kaynaklarıyla üretmesi için devreye alınan fotovoltaik güç üretimi tesisinde yaklaşık 1.6 milyon kWh elektrik üretildiğini söz etti.
Demirkol Hapimag Sea Garden Resort Bodrum’un tesis içerisindeki zeytin ağaçlarından soğuk sıkım tekniğiyle elde ettiği zeytinyağlarıyla 200 zeytinyağı üreticisi ortasından altın madalyaya bedel görüldüğünü de belirtti.